THERMOFLOC

Ugradnja savremenih materijala

THERMOFLOC-proizvođač:

Peter Seppele Gesellschaft m.b.H.
Bahnhofstrasse 79
9710 Feistritz/Drau
Austrija

IZOLACIONI SISTEM
Jedan izolacioni materijal, različite primene

Izolacioni materijali se koriste za izolaciju krovova, potkrovlja, tavana, zidova i podova. U kombinaciji sa THERMOFLOC parnom branom, krovnom folijom i savremenim lepljivim trakama i lepkovima, stvoren je pouzdan i efikasan sistem izolacije koji zadovoljava zahteve najvišeg kvaliteta.

THERMOFLOC parne brane

Parna, odnoso vazdušna, brana štiti izolacioni materijal od prodora vlage u njega samog. Posebno se sugeriše uoptreba parne brane za krovne konstrukcije i zidove. Zbog ojačane unutrašnje strukture, ima povećanu otpornost na kidanje i može se savršeno kombinovati u izolacionom sistemu sa THERMOFLOC izolacijom. Parna brana se pričvršćuje za podkonstrukciju lepljenjem i pomoću klamerice (hefatlice)


THERMOBAG džakovi

Sa THERMOBAG džakovima takođe mogu da se ekonomično izoluju krovovi. Jedini zahtev je odgovarajući pristup izolacionom prostoru sa gornje strane, iznad zadnje ploče. THERMOBAG se sastoji od parne brane sa sobne strane (sd vrednost oko 10,0 m) i vanjske paropropusne (sd vrednosti <0,04 m) i vodonepropusne PP membrane za optimalnu zaštitu toplotne izolacije.


THERMOFLOC Lepljiva traka

Posebno prilagođene našim proizvodima, lepljive trake širine 5 cm zajedno sa parnom branom i krovnom folijom formiraju jedinstven sistem izolacije. Pored nepropusnog spajanja parnih brana i folija, sa ovom lepkom moguće je pokriti i pukotine na drvenim panelima (npr. OSB ploče, ploče od drvenih vlakana, itd.)